FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

'Adriaanse wil prestaties gaan neerzetten'

05-05-2014

10 reacties


FC Utrecht is met Co Adriaanse in gesprek over een functie als technisch adviseur. De beoogde rol van Adriaanse zal niet vrijblijvend zijn en zich over meerdere jaren uitstrekken, zei algemeen directeur Wilco van Schaik vandaag bij RTV Utrecht.

FC Utrecht en Adriaanse naderen een akkoord. In het programma Namen en Rugnummers zei grootaandeelhouder Frans van Seumeren daarover: “Natuurlijk heb ik al ettelijke keren geprobeerd hem over te halen iets voor Utrecht te gaan doen. Ik denk dat we nu dichtbij zijn.”

De vergelijking met de adviesfunctie die Hiddink bij PSV vervult gaat wat betreft Wilco van Schaik niet op. “Voor de buitenwereld is wat Hiddink doet vrijblijvend en dat is wat wij met Co voor ogen hebben niet. Co wil dat ook niet. Hij wil echt prestaties gaan neerzetten.”

FC Utrecht wil Adriaanse voor een langere periode aan zich binden. Van Schaik: “We praten niet over één jaar. We praten over een visie die we de komende jaren willen uitrollen.” Die visie is nauw verbonden met de clubcultuur. FC Utrecht wil de komende jaren aanvallender en gewaagder gaan voetballen, zei Van Schaik in de uitzending.

Rob Alflen blijft officieel één van de belangrijkste kandidaten om Jan Wouters op te volgen als hoofdtrainer, maar tussen de regels door was bij Van Schaik wel al te beluisteren dat Alflen volgend jaar de eerste man zal zijn.

Van Schaik bestreed de kritiek dat Alflen een kloon van Jan Wouters is. Hij liet doorschemeren dat Wouters en Alflen regelmatig onenigheid hadden over de gehanteerde speelstijl. “Die twee hebben echt goede discussies over voetbal gevoerd.”

Reacties

Bij dit bericht zijn 10 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Roda JCFC Utrecht
18 februari 2018 12:30 uur
Parkstad Limburg Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Sjakie 60pt
2 (2) Don Leo 60pt
3 (3) Menno 53pt
4 (4) Kikker 51pt
5 (8) badbo13 50pt
6 (10) chapri 49pt
7 (5) ad rem 48pt
8 (12) fanvandeFC 47pt
9 (6) tonyb 46pt
10 (7) Speedy 46pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing