FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

AD: Toornstra nadert in deze vorm Oranje

04-02-2013

0 reacties


Zijn trainer Jan Wouters bij FC Utrecht was niet verrast over het puike debuut van de van ADO Den Haag overgekomen middenvelder Jens Toornstra van wie hij al jaren idolaat van is.

'Ik heb ook geen seconde geaarzeld om Jens een basisplaats te gunnen. Omdat je meteen ziet dat hij een speler is die prima aanvoelt hoe een ploeg wil voetballen. Zijn diepgang is een extra wapen', aldus Wouters.

De 23-jarige middenvelder draaide in het elftal mee alsof hij al jaren bij FC Utrecht voetbalt. Hij tekende tegen FC Twente (2-4) voor de openingsgoal en twee assists. Als Toornstra, door ons gekozen tot Speler van de Week, dit niveau vasthoudt, zal een selectie voor Oranje niet lang uitblijven.

Bondscoach Louis van Gaal kent Toornstra al. De in Ter Aar geboren vijfdejaars prof liep in oktober vorig jaar stage bij het nationale keurkorps. En Van Gaal toonde zich toen zeer tevreden. 'Hij draaide moeiteloos mee', zei de keuzeheer destijds.

Ook twee van Toornstra's ploeggenoten haalden het Elftal van de Week: middenvelder Anouar Kali, in zijn column geroemd door Willem van Hanegem, en aanvaller Cedric van der Gun. FC Utrecht is daarmee samen met PSV hofleverancier van het AD Elftal van de Week.

De Eindhovenaren, die ADO Den Haag met 7-0 verpulverden, zagen de backs Atiba Hutchinson, Jetro Willems en aanvaller Dries Mertens uitblinken.

Gecompleteerd met NAC-aanvaller Anthony Lurling is de frontlinie van dit Elftal van de Week waarschijnlijk de kleinste (in lengte) ooit door ons gekozen. Lurling meet 1,73 meter, Mertens 1,69 meter en Van der Gun 1,77 meter. Onze opdracht die we meegeven: niet teveel ballen hoog voor het doel!

Bron: AD.nl

 

Reacties

Bij dit bericht zijn 0 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing