FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Borstbeeld Di Tommaso op Bunnikside

03-05-2013

12 reacties


Na afloop van het duel met Heracles Almelo op zondag 12 mei wordt de David di Tommaso Trofee uitgereikt aan de beste speler van het seizoen. Bij het uitreiken van de prijs wordt stilgestaan bij het overlijden van de geliefde David di Tommaso, onze Franse oud-speler die in 2005 plotseling in zijn slaap overleed. De herinnering aan 'DiTo' leeft binnen de club en onder de supporters sterk en dat zal altijd zo blijven. Ter nagedachtenis aan de Fransman, onthult de SupportersVereniging FC Utrecht na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo een borstbeeld van de 'eeuwige nummer 4' op de Bunnikside.

Het beeld wordt direct na het laatste fluitsignaal onthuld en ook Audrey di Tommaso, de weduwe van David, is bij dit moment aanwezig. Later reikt zij tevens de David di Tommaso Trofee uit aan de speler die door de supporters is verkozen tot beste speler van het jaar. Na afloop van het seizoen 2004/2005 werd deze eervolle prijs nog gewonnen door Di Tommaso zelf. Na zijn overlijden is de trofee naar hem vernoemd en wordt ieder jaar bij de uitreiking door alles wat FC Utrecht is stilgestaan bij David en zijn nabestaanden.

“DiTo leeft nog steeds enorm onder de supporters en de uitreiking van de David di Tommaso Trofee is een mooie traditie geworden”, vertelt Teun den Hartog, voorzitter van de SupportersVereniging FC Utrecht. “David is de eerste speler die een borstbeeld krijgt bij FC Utrecht. Ik ben enorm blij dat alles in goed overleg is gegaan met Audrey di Tommaso en dat zij er op 12 mei weer bij is. Dat laat zien dat tussen Audrey, FC Utrecht en de supporters een speciale band is ontstaan. Ik ben ook blij dat het beeld op de Bunnikside tussen de supporters komt te staan, daar waar David vaak kwam om overwinningen samen met hen te vieren.”

De thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo begint om 14.30 uur. Direct na afloop wordt het beeld van David di Tommaso onthuld.

Kaarten
Wil je het duel FC Utrecht - Heracles Almelo bezoeken en aanwezig zijn bij de onthulling van het borstbeeld en de uitreiking van de David di Tommaso Trofee, maar ben je niet in het bezit van een seizoenkaart? Koop dan eenvoudig een losse kaart. Je hebt geen clubkaart nodig, want er is sprake van vrije verkoop. Kaarten koop je -HIER-, bij één van de TicketBox-vestigingen of in de FC Utrecht Fanshop!

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 12 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
Willem IIFC Utrecht
28 oktober 2018 14:30 uur
Willem II Stadion

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing