FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Besloten oefenduel dik verloren

25-07-2018

3 reacties


FC Utrecht lijdt haar tweede nederlaag in de voorbereiding op het seizoen 2018/2019. Op het terrein van SDC Putten verliest de ploeg uit de Domstad met 1-4 van het Turkse KasimpaÅŸa SK.
 
De ploeg van hoofdcoach Jean-Paul de Jong in balbezit. Het team probeert steeds dichter bij het doel te komen van keeper Ramazan Köse. Eenmaal aangekomen bij de rand van het zestienmetergebied lijdt FC Utrecht balverlies en countert KasimpaÅŸa SK richting Nick Marsman. Kansen benutten? Laat dat maar aan KasimpaÅŸa SK over deze avond.
 
Hattrick
De naam Mbaye Diagne zal de ploeg van hoofdcoach Jean-Paul de Jong niet snel meer vergeten. Mede dankzij zijn drie doelpunten weet de Turkse ploeg een 1-4 eindstand op het scorebord neer te zetten. Waar de Senegalees bij zijn eerste treffer de bal gecontroleerd met binnenkant voet in de touwen schiet, weet Diagne bij zijn tweede goal precies waar hij moet staan bij de vrije trap van Abdurrahman Khalili. Het schot van Khalili komt tegen de paal en belandt precies voor de voeten van Diagne.
 
Kansen genoeg
1-4 nederlaag, dus een kansloze wedstrijd? Absoluut niet. FC Utrecht krijgt tal van kansen. Een kopbal van Willem Janssen, een schot van Cyriel Dessers en een afstandspoging van Odysseus Velanas zijn zomaar wat voorbeelden van de kansen die FC Utrecht krijgt. Het geluk is vandaag niet aan Utrechtse zijde, tot de allerlaatste minuut. Vanaf rechts geeft Sylla Sow een voorzet op Nick Venema, die schuift de bal achter Ramazan Köse en zorgt voor de enige treffer van FC Utrecht.
 
Portsmouth
Aanstaande zaterdag staat de volgende test te wachten voor de mannen van hoofdcoach Jean-Paul de Jong. Dan neemt FC Utrecht het op tegen Portsmouth FC. De wedstrijd wordt gespeeld om 13:00 Engelse tijd op Fratton Park.
 
FC Utrecht – KasimpaÅŸa SK 1-4 (0-2) 
19. Abdurrahman Khalili 0-1
28. Mbaye Diagne 0-2
50. Mbaye Diagne 0-3
53. Mbaye Diagne 0-4
90. Sylla Sow 1-4
 
Opstelling FC Utrecht: 
Nick Marsman; Giovanni Troupée, Willem Janssen (45. Ramon Leeuwin), Ruben Hoogenhout (45. Christopher Mamengi), Leon Guwara; Sander van de Streek (61. Urby Emanuelson), Rico Strieder, Odysseus Velanas (45. Sylla Sow); Othmane Boussaid, Cyriel Dessers, Patrick Joosten (61. Nick Venema)
 
Opstelling KasimpaÅŸa SK:
Ramazan Köse; Strahil Popov (62. Onur Ural), Veysel Sari, Ugurcan Yazgili (32. Syam Ben Youssef), Oliver Veigneau (77. Özgür Cek); Loret SadikuAbdul Khalili (62. David Pavelka); Hakan Demir, Trezequet (62. Ilhan Depe), Samuel Eduok (77. Bangaly Foita); Mbaye Diagne

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 3 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

FC UtrechtAZ Alkmaar
20 oktober 2018 20:45 uur
Galgenwaard

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing