Nieuws uit Spanje: Bahebeck en Ramselaar nog geblesseerd

De uitgebreide selectie van FC Utrecht verblijft nog in Spanje, en vrijdag staat het oefenduel tegen Bayer Leverkusen op het programma. In dat duel zullen Bart Ramselaar en Jean-Christophe Bahebeck niet meedoen, zo meldde AD-journalist Tim Reedijk op zijn Twitter-account.

Beiden zijn wel in Spanje, maar werken daar aan hun revalidatie. De eerste competitiewedstrijd, tegen PEC Zwolle, gaat in ieder geval ook nog aan hen voorbij. Bahebeck viel uit in het bekerduel tegen FC Groningen. Hij had ogenschijnlijk een zware blessure, maar later leek dit mee te vallen.
Bart Ramselaar raakte vlak na het duel tegen Heracles Almelo geblesseerd. Over de aard en ernst van zijn blessure is verder niets bekend.

5 thoughts on “Nieuws uit Spanje: Bahebeck en Ramselaar nog geblesseerd

  1. Bahebeck is natuurljk een miskleun van de eerste orde. Dat hij zo ontzettend blessure gevoelig is had er bij de keuring zeker uit moeten komen. De enige oplossing is deze jongen een vrije transfer geven, we wil zo n speler nog, het verlies nemen en weg er mee. Hoop niet dat het men Dalmau dezelfde kant op gaat, maar er moet zeker een spits bij omdat Mahienkok slechts als pinchhitter te gebruiken is en zijn oude niveau nooit meer gaat halen.

  2. pfffft, hoe weet je nou of hij zijn oude niveau nooit meer zal halen, Ten eerste hij heeft voor zijn blessure nauwelijks gespeeld, en ten tweede hij heeft net 2 invalbeurten gehad.

    • Ik heb Makienok voor zijn eerste blessure aan het werk gezien. En snap werkelijk niet met welke verwachting hij ooit is gehaald. Het niveau wat hij toen liet zien, was niet bepaald indrukwekkend te noemen. Mag van mij direct weg, want is alleen maar bruikbaar als invaller in een klein aantal gevallen (iets forceren).

  3. Kan het alleen maar met Arnold eens zijn, heb me vanaf het begin al afgevraagd waarom hij werd gekocht.
    Heb hem in het begin meerdere malen ook zien trainen, was een aanfluiting. Als de club nog steeds in hem zou geloven had de trainer ook wel mer gebruik van hem gemaakt

Comments are closed.