post

Veel uitvallers bij oefenwinst

FC Utrecht heeft vandaag het oefenduel tegen Bayer 04 Leverkusen met 3-4 gewonnen. Voor de ploeg van John van den Brom waren Adrian Dalmau, Sean Klaiber, Gyrano Kerk en Eros Maddy trefzeker. Minder fijn was het geblesseerd uitvallen van Maarten Paes, Willem Janssen, Leon Guwara, Adam Maher en Sander van de Streek. Ook Adrian Dalmau, Mark van der Maarel en Gyrano Kerk speelden geen 90 minuten, maar dit leken geplande wissels.

De opstelling van FC Utrecht was:
Maarten Paes (42. Fabian de Keijzer), Sean Klaiber, Willem Janssen (10. Urby Emanuelson), Mark van der Maarel (80. Justin Hoogma), Leon Guwara (77. Gabriël Culhaci), Adam Maher (15. Mitchell van Rooijen), Sander van de Streek (71. Václav Cerný), Simon Gustafson, Joris van Overeem, Gyrano Kerk (80 Eros Maddy), Adrián Dalmau (63. Issah Abass)

Over de aard en de ernst van de blessures is niets bekend.

Foto: FCUPhoto