David Jensen mag uitzien naar een andere club

Doelman David Jensen mag uitzien naar een andere club, zo meldt FC Utrecht zelf op de clubwebsite. De Deense doelman, die dit seizoen zijn basisplaats verloor aan Maarten Paes, gaat om die reden niet mee op het trainingskamp van FC Utrecht. Dit trainingskamp is van 4 tot en met 11 januari in het Spaanse La Manga, en er staat onder meer een oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen gepland.

De volgende spelers gaan wel mee op trainingskamp:

Doelmannen
Maarten Paes
Fabian de Keijzer
Joey Houweling
Mikki van Sas
Thijmen Nijhuis

Verdedigers
Mark van der Maarel
Justin Hoogma
Leon Guwara
Willem Janssen
Sean Klaiber
Giovanni Troupée
Tommy St. Jago
Gabriël Culhaci

Middenvelders
Adam Maher
Joris van Overeem
Simon Gustafson
Rico Strieder
Justin Lonwijk
Sander van de Streek
Bart Ramselaar
Urby Emanuelson
Mitchell van Rooijen

Aanvallers
Gyrano Kerk
Adrián Dalmau
Issah Abass
Simon Makienok
Václav Černý
Jonas Arweiler
Erros Maddy
Jean-Christophe Bahebeck

4 thoughts on “David Jensen mag uitzien naar een andere club

  1. Jammer voor hem, heeft zich helaas niet doorontwikkeld en dan is dit besluit logisch te noemen. Heeft zich nooit negatief uitgelaten over FC Utrecht, dat siert hem ook. Ik hoop dat hij elders wel kan doorgroeien naar een uitstekende keeper.

  2. Jensen begon ongelukkig, kende daarna een sterke periode. Maar lijkt na het vertrek van Ten Hag de weg steeds meer kwijt. Jammer voor hem, maar dan is een vertrek logisch. En eens Thuisfluiter: het siert hem dat hij zich nooit negatief heeft uitgelaten over FC Utrecht.

  3. ik vind de Keizer een goede vervanger. En buiten dat, goede keepers genoeg bij utrecht, als je ziet hoe de 6e keeper het doet tegen de graafschap

Comments are closed.