FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

FC Utrecht naar Zeist voor toelichting

05-06-2015

5 reacties


Negatieve gedragingen en spreekkoren dienen verbannen te worden uit de Nederlandse voetbalstadions. Die mening is FC Utrecht toegedaan en daar probeert de club binnen al de mogelijkheden die het heeft een bijdrage aan te leveren.

Het schikkingsvoorstel dat de openbare aanklager betaald voetbal heeft gedaan naar aanleiding van een vooronderzoek dat zij deed na de wedstrijd FC Utrecht – Ajax, gespeeld op 5 april jl., wordt echter door FC Utrecht betwist. FC Utrecht dringt aan op een onderhoud met de openbare aanklager betaald voetbal, om inzichtelijk te krijgen waar de inspanning van FC Utrecht, binnen haar mogelijkheden in relatie tot de afspraken die clubs hebben met de KNVB, tekortgeschoten is. Dit is voor FC Utrecht de enige mogelijkheid om dieper op de materie in te gaan en ook vragen ter beantwoording voor te leggen aan de openbare aanklager.

Dit wil niet zeggen dat FC Utrecht ontkent dat antisemitische leuzen zijn gebezigd. Het is verwerpelijk en onacceptabel dat hiervan in haar stadion sprake was. FC Utrecht neemt hier nadrukkelijk afstand van en biedt hiervoor nogmaals haar excuses aan.

FC Utrecht is er alles aan gelegen om gezamenlijk spreekkoren met een negatieve lading, van allerlei aard, uit te bannen. Uit haar eigen stadion, maar ook uit andere stadions. Dit onderwerp is landelijk te belangrijk. Mede daarom wil de clubleiding inhoudelijk over de schikking spreken met de openbare aanklager betaald voetbal. Hoe gaan de clubs en KNVB hier in de toekomst mee om en hoe staat dit in verhouding tot soortgelijke niet-onderzochte en –bestrafte voorvallen in andere stadions?

Het accepteren van het schikkingsvoorstel dat de openbare aanklager betaald voetbal FC Utrecht heeft gedaan, zonder enige toelichting, lost het landelijke breed maatschappelijke probleem niet op.

Bron: fcutrecht.nl

Foto: FCUPhoto

Reacties

Bij dit bericht zijn 5 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing