FCU Fans
Inloggen

Aanmelden op FCUFANS.nlWachtwoord vergeten? Toegang aanvragen?

Mobiel RSS LinkedIn Facebook Twitter You Tube

Nieuws

Visual

Ayoub sluit aan bij selectie

30-07-2013

6 reacties


Na de enigszins teleurstellende uitschakeling van Nederland onder 19 jaar op het Europees kampioenschap in Litouwen heeft Yassin Ayoub zich gisteren bij de eerste selectie gevoegd. Vanwege het toernooi en de terugreis heeft Ayoub alleen de ochtendtraining meegedaan.

Ayoub speelde met Oranje achtereenvolgens tegen gastland Litouwen (3-2 winst), Portugal (1-4 verlies) en Spanje (2-3 verlies). “Het was een mooie en leerzame ervaring”, zegt Ayoub. “Op voorhand wisten we dat we in een poule waren ingedeeld met zware tegenstanders. We zagen de mogelijkheid om door te komen, echter moesten we dan wel de eerste twee wedstrijden winnen. In de wedstrijd tegen Portugal hebben we het laten liggen. We wisten dat Spanje een lastige tegenstander zou zijn.”

Nederland eindigde uiteindelijk als derde in de poule. Terugblikkend op zijn eigen prestatie, Ayoub startte in alle drie de groepswedstrijden in de basis, is hij tevreden. “Ik ben zeer kritisch op mijn eigen spel en het kan uiteraard altijd beter. Toch denk ik dat ik al met al een goed toernooi heb gespeeld en een meerwaarde ben geweest voor het team.”

In vergelijking met de temperaturen in Litouwen is het even wennen in Nederland. Ayoub ondervindt hiervan enige hinder. “Met name de warmte in Nederland en de ramadan zorgen ervoor dat ik na twee rondjes rennen al last heb van een droge keel. Ik zal me weer moeten aanpassen aan de omstandigheden, maar ik ga er vol tegenaan.

Ayoub hoopt zo spoedig mogelijk minuten te maken in het eerste elftal en van waarde te zijn voor het eerste team. “Hier ga ik keihard voor werken”, aldus Ayoub.

Bron: fcutrecht.nl

Reacties

Bij dit bericht zijn 6 reacties geplaatst.
U kunt reacties lezen en plaatsen na het inloggen.

Reactie plaatsenNaar boven

|

HomeAankomende wedstrijd

UitploegThuisploeg
D.H.S.C.FC Utrecht
30 juni 2018 14:30 uur
Sportpark Thorbeckelaan

Aanmelden Nieuwsbrief
Poll


Er is op dit moment geen poll vraag.

Voorspellingscompetitie

1 (1) Don Leo 71pt
2 (2) Sjakie 68pt
3 (3) Menno 66pt
4 (4) badbo13 66pt
5 (5) Maldini 63pt
6 (6) chapri 59pt
7 (7) Drs. C.A. Tastrofe 58pt
8 (8) fanvandeFC 58pt
9 (9) ad rem 57pt
10 (10) Piet 56pt

Sponsors


Ook sponsor worden?

Ook geïnteresseerd in onze sponsor- en/of advertentiemogelijkheden?


Sitemap  |  Disclaimer  |  Links  |  FC Utrecht Headliner  |  Copyright © 2005-2018 FCUFans.nl / Stichting True Support

Realisatie Cartel Internet en Marketing