Open training op 23 juni bij USV Elinkwijk

Meeluisteren met Hoofdtrainer Ron Jans: het kan zondag tijdens een gedeelte van de Open Training, de eerste oefensessie van FC Utrecht van de jaargang 2024/2025. De oefenmeester van de Utrechtse FC is die dag – de training begint bij USV Elinkwijk om 14.00 uur – namelijk tijdens een deel van training voorzien van een headset.

Ook handtekeningen- en selfiejagers kunnen hun hart ophalen, zondag aan het Theo Thijssenplein. Er zijn gratis kaarten verkrijgbaar waarop handtekeningen kunnen worden geplaatst bij de Junior Tigers-kraam. Wie zich wil laten schminken, kan dat ook doen: het schminkstandje ligt op de route van de parkeerterreinen richting het veld. Dikke kans dat bezoekers van de Open Training daar ook mascotte Tiger treffen; die is namelijk ook van de partij.

Eten en drinken kan aangeschaft worden in de kantine van USV Elinkwijk en bij cateringpunten rondom het veld. Er kan alleen met pin betaald worden en rondom de open training wordt muziek gedraaid. Sportpark Elinkwijk is geopend vanaf 12.30 uur tot 16.30 uur.

Bron: fcutrecht.nl

Kom je met de auto? Dan kan je navigeren naar de Burgemeester Norbruislaan, vanuit daar word je naar het juiste parkeerterrein geleid en kan je het sportpark betreden. Parkeren bij het Theo Thijssenplein is niet mogelijk, deze weg is afgesloten voor verkeer. Te voet kan je de hoofdingang aan het Theo Thijssenplein wel gebruiken. Ook zijn aan de Burgemeester Norbruislaan gratis bewaakte fietsenstallingen ingericht. Of je nu met de auto of een tweewieler komt: aanrijden kan via de Sweserengseweg of de Prins Bernhardlaan.