Nieuwe seizoen: eerste oefenwedstrijd bij USV Elinkwijk

De data van de eerste openbare training en de eerste vriendschappelijke wedstrijd van FC Utrecht ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. Op zondag 23 juni start het team van Hoofdtrainer Ron Jans aan de nieuwe jaargang met de eerste publieke training. Op zaterdag 29 juni wordt er vervolgens een oefenduel afgewerkt bij en tegen Partnerclub USV Elinkwijk.

Op zondag 23 juni vangt om 14.00 uur de eerste open training van het nieuwe seizoen aan, op het sportpark van Partnerclub USV Elinkwijk. De training is vrij toegankelijk voor publiek. Er geldt vrij parkeren (vol = vol) aan de parkeerplaats gelegen nabij de Burgemeester Norbruislaan.

Een kleine week later, op zaterdag 29 juni, keert de Utrechtse FC terug naar Sportpark Elinkwijk. Dan wordt er vanaf 15.00 uur een oefenwedstrijd gespeeld tegen gastheer USV Elinkwijk, dat zich in het seizoen 2023/2024 kampioen mag noemen van de Derde Klasse en dus aankomend seizoen een niveau hoger speelt.

Het is vanaf dinsdag 11 juni 9.30 uur mogelijk om via de kaartverkooppagina van FC Utrecht tickets te bemachtigen voor deze eerste oefenpot in aanloop naar de nieuwe jaargang. Gouden Seizoenkaarthouders kunnen een gratis ticket voor een staanplek claimen, overige supporters betalen 5 euro per kaart (staanplek). Tickets voor de zittribune kosten 7,50 euro. Parkeren op de wedstrijddag is uitsluitend mogelijk met een geldige parkeerkaart, die vooraf online geclaimd dient te worden.

Bron: fcutrecht.nl