Tweede versterking voor het nieuwe seizoen: Siebe Horemans

De tweede aanwinst voor het seizoen 2024/2025 is een feit. Siebe Horemans (25) komt na de huidige jaargang transfervrij over van Excelsior. De Belgisch jeugdinternational heeft in Utrecht een contract voor drie jaar getekend, waardoor hij tot medio 2027 verbonden is aan de Domstedelingen.

Horemans wordt geboren in het Belgische Gent waar hij in 2015 wordt opgepikt door de plaatselijke KAA. In januari 2017 verhuren de Gentenaars de rechtsback voor een half jaar aan OH Leuven. Medio 2018 maakt Horemans op huurbasis de overstap naar Excelsior, waarna de Rotterdammers hem later definitief overnemen van de Belgen.

Voor de Kralingers speelt de rechtervleugelverdediger, die ook jeugdinterlands op zijn naam heeft staan voor België Onder 16, Onder 17 en Onder 18, in totaal 188 officiële partijen.

“Met Siebe halen we een rechtsback binnen die rust uitstraalt en beschikt over een goede passing”, vertelt Technisch Directeur Jordy Zuidam. “Bij Excelsior heeft hij laten zien zowel verdedigend als aanvallend een meerwaarde te zijn. We zijn blij dat Siebe voor ons heeft gekozen en kijken uit naar een goede samenwerking.”

Bron: fcutrecht.nl