Opmerkelijk: Van Seumeren kondigt positief resultaat over 2024 aan

Frans van Seumeren heeft in Een Berg Sport (RTV Utrecht) aangekondigd dat FC Utrecht over 2024 een positief financieel resultaat gaat boeken. En dat is opmerkelijk.

In de afgelopen jaren gaf FC Utrecht structureel meer uit dan er binnen kwam. Van Seumeren onderbouwt zijn aankondiging bij RTV Utrecht doordat FC Utrecht als gevolg van de aankoop stadion Galgenwaard een positief eigen vermogen heeft. Tevens heeft FC Utrecht geen huurkosten voor dat stadion meer en is de businessclub in een jaar van 250 naar 450 leden gegroeid.
Ook benoemde Van Seumeren de belangrijke rol van hoofdtrainer Ron Jans in de ontwikkelingen van FC Utrecht: ‘Dat het nu zo goed gaat is voor 99 procent te danken aan Ron. Hij bewijst maar weer eens hoe belangrijk de functie van hoofdtrainer is voor een club.’ aldus de grootaandeelhouder bij RTV Utrecht.