Deze 24 spelers gaan mee op trainingskamp

FC Utrecht’s eerste elftal bereidt zich de komende week in Spanje voor op de tweede helft van dit seizoen. De ploeg van Hoofdtrainer Ron Jans strijkt van woensdag 3 tot en met dinsdag 9 januari neer in Campoamor. Jans heeft voor de oefenstage 24 spelers geselecteerd, onder wie enkele talenten van Jong FC Utrecht.

Zo krijgen doelman Kevin Gadellaa, verdediger Rickson van Hees, middenvelder Silas Andersen en aanvaller Jesse van de Haar de kans zich tijdens het trainingskamp in Spanje te tonen.

Naast de nodige trainingen, staat er voor FC Utrecht in Campoamor ook een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Op zondag 7 januari spelen de Utrechters tegen SK Beveren, een ploeg die uitkomt op het tweede niveau van België.

De 24-koppige trainingskampselectie van FC Utrecht:

Doelmannen
Vasilis Barkas
Mattijs Branderhorst
Calvin Raatsie
Kevin Gadellaa

Verdedigers
Mark van der Maarel
Mike van der Hoorn
Hidde ter Avest
Souffian El Karouani
Nick Viergever
Modibo Sagnan
Ryan Flamingo
Yannick Leliendal
Rickson van Hees

Middenvelders
Can Bozdogan
Victor Jensen
Oscar Fraulo
Jens Toornstra
Silas Andersen

Aanvallers
Adrian Blake
Mats Seuntjens
Bart Ramselaar
Othmane Boussaid
Ole Romeny
Jesse van de Haar

Vanwege blessures blijven Isac Lidberg, Marouan Azarkan, Hugo Novoa en Anthony Descotte achter in Nederland, evenals Zakaria Labyad en Taylor Booth. Dat tweetal is ziek. Zidane Iqbal en Ivar Jenner zijn op pad met de nationale ploegen van respectievelijk Irak en Indonesië en ontbreken om die reden.

Bron: fcutrecht.nl