Transfergeruchten

Op 2 januari gaat de transfermarkt weer officieel open. Maar geruchten zijn er voor die tijd al.

Zo werden op het X-account TransferNieuwsNL twee geruchten rondom FC Utrecht genoemd:

  1. FC Utrecht heeft inmiddels twee keer een bod uitgebracht op spits Wessam Abou Ali. De 24-jarige Deen (met Palestijnse roots) komt op dit moment uit voor IK Sirius FK in Zweden en was in 16 duels 10 keer trefzeker. Overigens zou dit tweede bod ook zijn afgewezen.
  2. Schalke 04 heeft rechtsback Hidde ter Avest in het vizier. De club uit Gelsenkirchen maakt een dramatisch seizoen door in de 2e Bundesliga, en wil daarom in de winterstop een aantal versterkingen halen. Het contract van Ter Avest loopt tot en met de komende zomer, en dus zou FC Utrecht nu nog een afkoopsom kunnen vragen. Het is niet bekend of FC Utrecht en Ter Avest met elkaar willen doorgaan.

De bron van het genoemde account is onbekend, en daarom is het waarheidsgehalte van genoemde geruchten niet controleerbaar. Wat wel zeker is: de wintertransferwindow sluit op 1 februari. En tussentijds volgt hier zeker een update van bevestigde transfers.