Kort nieuws

FC Utrecht is nog in Spanje voor het trainingskamp. Daaruit kort nieuws:

  • Volgens meerdere bronnen is FC Utrecht rond met Standard Luik over de huur van spits Noah Ohio. Ook de club en speler zijn er uit. Maar Standard Luik heef in Ivan Leko net een nieuwe trainer, en hij wil Ohio zelf eerst aan de slag zien. Het is onbekend of FC Utrecht direct doorschakelt op een andere optie.
  • De oefenwedstrijd tegen de Belgische tweedeklasser SK Beveren eindigde in 4-4. In het duel, dat één keer 45 minuten en twee keer 30 minuten duurde, scoorden voor FC Utrecht Ole Romeny, Can Bozdogan, Souffian El Karouani en Silas Andersen.
  • Ivar Jenner is opgenomen in de selectie van Indonesië voor de AFC Asian Cup. De middenvelder doorliep de trainingsstage van zijn land succesvol en is daarom nu voorlopig afwezig bij FC Utrecht.