Internationale campagnes voor Iqbal en Jenner

Zowel Zidane Iqbal als Ivar Jenner gaan internationale campagnes tegemoet met respectievelijk Irak en Indonesië.

Zidane Iqbal is opgeroepen voor deelname aan de AFC Asian Cup. Dit toernooi begint voor Irak op 15 januari met een wedstrijd tegen Indonesië. Als Irak de finale van het toernooi behaalt, dan is Iqbal in ieder geval tot en met 10 februari niet beschikbaar voor FC Utrecht. Op die dag wordt namelijk de finale van het toernooi in Qatar gespeeld.

Ivar Jenner is opgeroepen voor een trainingsstage, inclusief oefenwedstrijden, met Indonesië die van 2 tot en met 10 januari in Turkije wordt gehouden. Aan het einde van dat toernooi hoort Jenner of hij tot de 23 uitverkorenen behoort die met Indonesië gaan deelnemer aan de AFC Asian Cup.
Voor Ivar Jenner betekent deze stage mogelijk weer een terugkeer in wedstrijdverband. De middenvelder kwam door een blessure voor het laatst in actie op 1 september jl. tijdens Jong FC Utrecht – Roda JC.