Contractnieuws

Aanvaller Derensili Sanches Fernandes speelt ook komend seizoen voor FC Utrecht. De optie in het contract van de 21-jarige teamtopscorer van Jong FC Utrecht is gelicht, waardoor hij tot medio 2024 aan de Domstedelingen is verbonden.

Ook de opties in de overeenkomsten van de Jong FC Utrecht-spelers Christopher Mamengi, Mees Rijks en Yannick Leliendal zijn gelicht. Daardoor staat dat drietal komend seizoen ook nog onder contract in Utrecht.

FC Utrecht heeft het aflopende contract van doelman Thijmen Nijhuis formeel opgezegd, zoals dat vóór 1 april moet volgens de wet- en regelgeving inzake spelerscontracten. Met Mark van der Maarel en Sander van de Streek, wiens overeenkomsten eveneens aflopen, is de club nog in gesprek. Dat geldt ook voor Jong FC Utrecht-speler Achraf Boumenjal.

De aflopende contracten van Dylan Timber, Julliani Eersteling, Yuya Ikeshita en Dion Versluis zijn formeel opgezegd. Dat geldt ook voor de overeenkomst van Reda Akmum, die door FC Utrecht ook na het aflopen van zijn contract wordt ondersteund in zijn revalidatietraject en de kans krijgt de eindfase van zijn revalidatie bij Jong FC Utrecht te doorlopen.

Bron: fcutrecht.nl