post

FC Utrecht – PSV 2-2 (1-1)

Namens FC Utrecht scoren in zowel de thuis- als de uitwedstrijd tegen PSV in één seizoen: Sander van de Streek heeft het deze jaargang geflikt.

Een unicum? Nee, maar het is wél bijzonder. Het gebeurde namelijk pas één keer eerder. André Hulshorst kwam namens FC Utrecht tegen PSV tot scoren in de thuis- en de uitpartij in het seizoen 1972/1973.

FC Utrecht – PSV 2-2 (1-1)
33 Othmane Boussaid 1-0
41 Johan Bakayoko 1-1
57 Luuk de Jong 1-2
59 Sander van de Streek 2-2

Gele kaart: Jarrad Branthwaite (PSV).

Toeschouwers: 22.043.

Scheidsrechter: Allard Lindhout.

Opstelling FC Utrecht:
Vasilis Barkas; Sean Klaiber (88. Ruben Kluivert), Mike van der Hoorn, Modibo Sagnan, Mark van der Maarel (74. Hidde ter Avest); Victor Jensen (80. Naoki Maeda), Luuk Brouwers, Sander van de Streek; Taylor Booth, Tasos Douvikas, Othmane Boussaid (80. Bart Ramselaar).

Opstelling PSV:
Walter Benitez; Jordan Teze, Jarrad Branthwaite (71. André Ramalho), Armando Obispo, Patrick van Aanholt (80. Phillipp Mwene); Joey Veerman, Mauro Júnior (71. Érick Gutiérrez), Guus Til; Johan Bakayoko (87. Ismael Saibari), Luuk de Jong, Xavi Simons

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

One thought on “FC Utrecht – PSV 2-2 (1-1)

  1. Op het eind was het dan toch nog een gelukkig extra puntje maar mooi mee genomen
    Wat mij eigenlijk echt van het hart moed is de staat van het veld hoe kan he t dat een veld waar meestal om de 14 dagen op wordt gevoetbald e er zo bij ligt. Het is . Een grote schande en eigenlijk onaanvaardbaar. Er worden bij de vleet spelers gekocht maar een goed veld schijnt omogel i jk te zijn, de club onwaardig. Volgens mij zijn de aardappels net gerooid. Te gek voor woorden
    Het belangrijkste element ontbreekt nl. Een acceptabel veld. Misschien een schone taak voor die geweldige TD
    Zou zeggen wordt wakker en steek de handen uif de mouwen

Comments are closed.