post

FC Utrecht – Feyenoord 1-1

Een duel vol passie en strijd was het; FC Utrecht – Feyenoord. Dit zijn de karakteristieken van de eerste pot van FC Utrecht in 2023: 

FC Utrecht – Feyenoord 1-1 (1-0)
3 Jens Toornstra 1-0
90 Alireza Jahanbakhsh 1-1

Gele kaarten: Mike van der Hoorn, Mark van der Maarel (FC Utrecht), Oussama Idrissi (Feyenoord).

Toeschouwers: 20.857.

Scheidsrechter: Bas Nijhuis.

Opstelling FC Utrecht:
Vasilis Barkas; Sean Klaiber, Mike van der Hoorn, Modibo Sagnan, Mark van der Maarel; Can Bozdogan, Jens Toornstra (90+3. Naoki Maeda), Sander van de Streek (69. Luuk Brouwers); Taylor Booth (82. Daishawn Redan), Bas Dost (68. Tasos Douvikas), Othmane Boussaid (81. Amin Younes).

Opstelling Feyenoord:
Justin Bijlow; Marcus Pedersen, Jacob Rasmussen (59. Mats Wieffer), Dávid Hancko, Marcos Lopez (78. Ezequiel Bullaude); Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü, Sebastian Szymanski; Igor Paixāo (33. Oussama Idrissi), Danilo (59. Santiago Gimenez), Javairo Dilrosun (59. Alireza Jahanbakhsh)

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

One thought on “FC Utrecht – Feyenoord 1-1

  1. Het fysieke spel dat Silberbauer gisteren liet spelen, werkt maar ten dele. Het uitvallen van Van de Streek en Toornstra vond ik al opvallend. Maar al voor de extra tijd liepen Bozdogan en Van der Hoorn zichtbaar op hun tandvlees. Bij Bozdogan leek er ook nog een tik op zijn voet te zijn geweest, maar Van der Hoorn had vaak zijn hand bij zijn bilspier.
    En ook de wijze en de timing van het tegendoelpunt geeft te denken als het om fitheid gaat. Onder Ten Hag was fitheid een extra wapen, de trainers na hem hebben dat toch weer aardig teniet gedaan. Ik hoop dat Silberbauer dat er wel weer in krijgt.

Comments are closed.