Ook Rocco Robert Shine geselecteerd

Middenvelder Rocco Robert Shein van FC Utrecht maakt deel uit van de nationale ploeg van Estland. De Esten spelen over enkele weken in het kader van de Nations League wedstrijden tegen Malta en San Marino.

Op vrijdag 23 september treedt Estland in de A. Le Coq Arena in Tallinn aan tegen Malta. Drie dagen later, op maandag 26 september, staat vervolgens een uitwedstrijd tegen San Marino op het programma. In Groep 2 van League D van de Nations League gaat Estland aan kop. De ploeg, waarvoor FC Utrecht’s Shein enkele maanden geleden debuteerde, won achtereenvolgens van San Marino (thuis, 2-0) en Malta (uit, 1-2).

Shein debuteerde op 14-jarige leeftijd in Estland Onder 16, speelde toen hij 15 jaar was zijn eerste interland voor Estland Onder 17, trad op zijn zeventiende voor het eerst aan namens Jong Estland en verdiende zijn eerste cap in de nationale ploeg op zijn achttiende. Dit seizoen kwam de middenvelder tot nu toe twee keer in actie in de Eredivisie en speelde hij vier wedstrijden met Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie.

Bron: fcutrecht.nl