Transfergeruchten

Met Taylor Booth, Joshua Rawlins, Luuk Brouwers en Nick Viergever heeft FC Utrecht in ieder geval vier nieuwe spelers voor het komende seizoen binnen. En de geruchtenmolen draait op volle toeren.

Zo werden tijdens het thuisduel Deyovaisio Zeefuik en Silvester van der Water gespot. Zeefuik (24, ex-Ajax, ex-FC Groningen en door zijn huidige club Herta BSC verhuurd aan Blackburn Rovers) is een rechtsback. Van der Water (25, ex-Almere City, ex-Heracles en nu Orlando City) is een vleugelaanvaller. Vraag is of beide spelers daadwerkelijk in beeld zijn, want zaakwaarnemers willen graag dat hun spelers, zeker als die van club willen wisselen, aandacht krijgen.

Een ander gerucht is dat Ramon Hendriks van Feyenoord overkomt. De 20-jarige linksbenige centrale verdediger maakte in 2017 de overstap van de jeugd van FC Dordrecht naar de jeugd van Feyenoord. Hij werd ook nog verhuurd aan NAC Breda, maar verlengde in maart jl. bij Feyenoord. Deze transfer zou al in de afrondende fase zitten. Maar nogmaals: er is niets bevestigd.

In de komende periode zullen we zeker mutaties in de selectie gaan plaats vinden. Daar volgt dan periodiek op deze site een overzicht van.