FC Utrecht – Vitesse 1-1 (1-0)

FC Utrecht heeft met 1-1 gelijk gespeeld tegen Vitesse. In loodzware omstandigheden maakte Moussa Sylla de 1-0. In de extra speeltijd maakte Doukhi de 1-1. Vitesse speelde op dat moment al met tien man door een rode kaart voor invaller Gribic.

Het duel werd ontsierd door vuurwerk op het veld en supportersrelletjes.

One thought on “FC Utrecht – Vitesse 1-1 (1-0)

  1. Is er nou niemand die inziet dat Hake Utrecht tot last is en er nog steeds niet in is geslaagd om na 23 wedstrijden met dit spelers materiaal een acceptabel elftal het veld in te sturen dat goed voetbal laat zien.
    Onbegrijpelijk ook dat Frans de man tijdens de winterstop niet heeft weggestuurd. Gisteren 5 wisselingen en een twijfelende keeper. Nog geen 2 wedstrijden achter elkaar met dezelfde 11 is begonnen. Googhelen met de keepers. Een elftal waarin bv. Janssen als jojo wordt gebruikt, onacceptabel zo ga je niet met ie m and om die 400 wedstrijden heeft gespeeld. Een trainer zonder daadkracht, uitstraling en emotie, die spelers niet beter heeft gemaakt. Zijn spelers niet scherp krijgt en niet meer serieus wordt genomen. Stuur deze man aub de laan uit en ook de TD mag weleens in de spiegel kijken, vooral vanwege zijn veelal minder geslaagde aankopen
    Verheug me alweer op Pessel en Boonen, slaan de spijker op de kop.

Comments are closed.