De Heksenketel en de gewijzigde Corona-regels

Van de directie van De Heksenketel ontvingen wij het volgende bericht vanwege de gewijzigde Corona-regels:

Beste FCU fan,

Langzaam aan gaan we (hopelijk) naar het einde van de Corona maatregelen.

De afgelopen periode hebben we veel moeten organiseren om aan de regels te voldoen en daarom zijn we ook enorm blij met de versoepelingen die per zaterdag 25 september van kracht worden.

Wat verandert er bij De Heksenketel?

  • er is geen reservering vooraf meer nodig
  • je mag ook staan
  • er zijn geen looproutes meer
  • er is wel controle met Coronatoegangsbewijs en ID
  • De Heksenketel sluit om 0:00 uur en laatste ronde is om 23:30 uur
  • het aantal gasten is 75% van de maximale capaciteit 

Dat betekent dat we verplicht zijn om bezoekers te controleren bij binnentreden. Dit kan via de CoronaCheck-app of een geprint exemplaar en altijd met een ID-bewijs erbij.

Al met al een goede stap vooruit richting normaal. Echter wel een stap die we niet alleen kunnen zetten en waar we de hulp van onze gasten bij nodig hebben. Houd bij binnenkomst dan ook je toegangsbewijs en ID-bewijs gereed zodat er een goede doorloop is.

Als de CoronaCheck negatief is (rood scherm) mag je helaas De Heksenketel niet betreden en zijn we verplicht je te vragen te vertrekken. Dat is niet onze keuze maar voorgeschreven door onze wetgevers op straffe van een forse boete.

Laten we dus deze laatste stap naar normaal met elkaar zetten hopen op een spoedig einde van de maatregelen!

Op zaterdag 25 september speelt VVU thuis en wordt er een grote drukte verwacht. Het kan dus zijn dat we vol zitten en gasten de toegang moeten weigeren. Uiteraard doen we er alles aan om zoveel mogelijk gasten te bedienen maar de ruimte is gelimiteerd op 75%. Houd hier met je bezoek rekening mee.

Tot snel!