Demonstratie gaat niet door

Beste rood witte Utregters,

De demonstratie morgen in Rotterdam zal niet doorgaan. De gevraagde locaties (Stadhuisplein of bij De Kuip) worden niet toegestaan. Daarnaast zijn er (mede naar aanleiding van de laatste bekerfinale) twijfels over het nakomen van afspraken door de politie Rotterdam waardoor de veiligheid van de deelnemers (met omtrent de aan en afvoer) in het geding kan komen.

Daarnaast willen we ons, uiteraard met inachtneming van de Coronaregels, focussen op het “uitzwaaien” van onze eigen spelersgroep om 9 uur bij het stadion. Na de wedstrijd, winst of verlies, gaan we de bussen opnieuw opwachten om hopelijk te feesten en te huldigen. Bij verlies willen we de spelers en staf toch nog bedanken voor het afgelopen seizoen.

Bestuur SupportersVereniging en Bestuur True Support