Ticketinformatie FC Utrecht – Willem II

De kans bestaat dat er ongeveer 3.000 toeschouwers aanwezig mogen zijn bij de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Willem II van aanstaande zaterdag. Uitsluitsel hierover volgt vanmiddag door een uitspraak van de Ministerraad.

Seizoenkaarthouders van FC Utrecht zijn ingedeeld in twee groepen: Rood en Wit. Er is reeds een mail verzonden naar seizoenkaarthouders met de groepsindeling.

De seizoenkaarthouders van Groep Rood hebben vanaf dit moment (woensdag 13.00 uur) de mogelijkheid om hun kaart te claimen voor de wedstrijd van zaterdag. Onderaan dit artikel staat een button om een ticket te claimen.

Mochten er morgen (donderdag 30 april) om 12.00 uur nog plekken over zijn, dan hebben Seizoenkaarthouders uit Groep Wit ook de kans om een plek te bemachtigen. Bij het bezoeken van de wedstrijd tegen Willem II zijn een aantal zaken van belang:

Plek reserveren
De tijd tot de wedstrijd tegen Willem II is beperkt, waardoor er minder tijd is voor het reserveren van een plek. De ticketomgeving van FC Utrecht is voorbereid op plaatsing van supporters op anderhalve meter. De plekken worden niet handmatig ingedeeld, waardoor personen binnen hetzelfde huishouden niet direct naast elkaar kunnen zitten, maar ook op anderhalve meter van elkaar dienen plaats te nemen. Zorg dat je hier bij het kiezen van een stoel rekening mee houdt.

Negatief testbewijs
Alle bezoekers van de wedstrijd dienen, naast hun wedstrijdticket, een negatieve coronatest te kunnen laten zien bij het betreden van het stadion.

Dit bewijs dien je te verkrijgen door middel van een sneltest via testenvoortoegang.nl. Deze sneltest dient maximaal 40 uur voorafgaand aan het einde van de wedstrijd uitgevoerd te zijn. Via deze link vind je een stappenplan waarin precies staat beschreven welke stappen je moet ondernemen om een negatief testbewijs mee te kunnen nemen naar de wedstrijd.

Er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden op het testbeleid voor mensen die gevaccineerd zijn, of reeds corona hebben gehad. Iedereen dient een QR code te kunnen laten zien bij betreden van het stadion.

Vaste plekken en ID-check
Het is verplicht om plaats te nemen op het stoeltje dat op jouw e-ticket vermeld staat. Bij binnenkomst wordt bovendien gecontroleerd of de naam op je e-ticket overeenkomst met de naam op je legitimatiebewijs. Neem dus een geldig legitimatiebewijs mee! Het is niet toegestaan je e-ticket door te geven aan iemand anders. Bovendien: je (Gouden) Seizoenkaart is bij de thuiswedstrijd tegen Willem II geen toegangsbewijs.

Toegangstijden en catering
Aanstaande zaterdag is Stadion Galgenwaard vanaf 19.00 uur geopend voor toeschouwers, alle toeschouwers dienen vóór 20.30 uur in het stadion te zijn. Vanwege het landelijke alcoholbeleid in coronatijden is er alcohol te koop tot 20.00 uur, daarna is het niet meer te koop. Wel mogen reeds aangeschafte producten genuttigd worden na 20.00 uur.

De cateringpunten op de tribunes zijn gedurende de hele wedstrijd geopend.

Onder voorbehoud

Het toelaten van publiek is nog in beraad bij de Minsterraad. De verwachting is dat hier vandaag (woensdag) uitsluitsel over zal komen. FC Utrecht zal meer informatie over deze keuze verstrekken via de kanalen.

Bron: fcutrecht.nl

2 thoughts on “Ticketinformatie FC Utrecht – Willem II

Comments are closed.