Mogelijk toeschouwers bij duel tegen Willem II

De kans bestaat dat er ongeveer 3.000 toeschouwers aanwezig mogen zijn bij de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht – Willem II van aanstaande zaterdag. Uitsluitsel hierover volgt morgen (woensdag) door een uitspraak van de Ministerraad.

De KNVB is geruime tijd geleden een lobby gestart om, na een pilot met publiek in speelronde 30, de resterende speelrondes in de Eredivisie met zogeheten gedeeltelijk publiek te spelen. Morgen (woensdag) wordt daar uitsluitsel over verwacht vanuit het ministerie. FC Utrecht geeft onder voorbehoud – in aanloop van de definitieve uitspraak – alvast meer informatie over de kaarten van deze wedstrijd.

Wedstrijdinformatie

De verwachting is dat er aankomende zaterdag met ongeveer 12,5% capaciteit van Stadion Galgenwaard gespeeld mag worden, wat betekent dat er ongeveer 3.000 supporters van FC Utrecht de wedstrijd tegen Willem II mogen bijwonen.

Alle bezoekers van de wedstrijd dienen, naast hun wedstrijdticket, een negatieve coronatest te kunnen laten zien bij het betreden van het stadion.

Meer wedstrijdinformatie volgt na het definitieve akkoord vanuit het kabinet.

Seizoenkaarthouders

Uiteraard wil FC Utrecht eerst de Seizoenkaarthouders die nog geen wedstrijd hebben bezocht dit seizoen de kans bieden om de match van zaterdag te bezoeken. Daarom heeft Groep Rood de eerste mogelijkheid op het claimen van een ticket voor deze wedstrijd. Supporters in Groep Rood kunnen vanaf morgen (woensdag) 13.00 uur een ticket claimen via de ticketshop. Tot en met donderdag 12.00 uur zijn de tickets voor Groep Rood gereserveerd. Mochten er na die tijd nog tickets beschikbaar zijn, dan hebben supporters die behoren tot Groep Wit vanaf dan ook de kans om een ticket te claimen.

Woensdag kunnen seizoenkaarthouders van Groep Rood een mail verwachten met meer informatie over het claimen van een ticket.

Business Club Leden

Business Club Leden van FC Utrecht krijgen meer informatie over de tickets via e-mail, de Business app en via de online kanalen van FC Utrecht Business.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Je kunt ze stellen aan Afdeling Ticketing van FC Utrecht. Die afdeling is vanaf woensdag 09.00 uur bereikbaar via ticketing@fcutrecht.nl of via 030-8885500.

Bron: fcutrecht.nl