Knieblessure Mimoun Mahi

Mimoun Mahi viel tijdens ADO Den Haag – FC Utrecht in de 36e minuut uit met hamstringklachten. De ernst van die blessure moet nog verder worden onderzocht voordat duidelijk wordt hoe lang Mahi uit de roulatie is.

Na afloop van het duel vertelde Mahi aan VI dat hij ook al enige tijd kampt met een knieblessure: ‘Ik speel al een langere periode met klachten aan mijn knie, mijn meniscus. Na overleg met de medische staf en de trainers is besloten dit na het seizoen te behandelen. Dat was al ingepland’.
Mahi verwacht dat er een verband is tussen zijn knie en de hamstringblessure. Beide issues betreffen zijn linker been.

De knieblessure liep Mahi op aan het begin van de tweede seizoenshelft. En de aanvaller weet niet of er misschien al vervroegd sprake is van ‘einde seizoen’.

Mahi kwam dit seizoen in 22 van de 30 officiële duels in actie. Hij maakte daarin 1.386 minuten, negen goals en twee assists.