Contractnieuws

De optie in het aflopende contract van A-selectiespeler Othmane Boussaid is gelicht en dat geldt ook voor de opties in de overeenkomsten van de Jong FC Utrecht-spelers Jeredy Hilterman, Rida El Barjiji, Joey Houweling, Jord Ruijgrok, Mark Pabai en Tim Pieters en FC Utrecht Onder 18-aanvaller Mees Rijks. Dat houdt in dat zij ook in de jaargang 2021/2022 onder contract staan bij FC Utrecht.

Met keeper Eric Oelschlägel, wiens overeenkomst aan het einde van deze jaargang eveneens afloopt, worden nog gesprekken gevoerd. Daarbij is er de wederzijdse intentie om het contract te verlengen.

De optie in het aflopende contract van A-selectiespeler Giovanni Troupée is niet gelicht. Ook de opties in de tot en met het einde van dit seizoen lopende verbintenissen van Jong FC Utrecht-speler Giovanni de la Vega en Onder 18-aanvaller Tommy van Butselaar worden niet gelicht. Daarnaast worden de aflopende overeenkomsten van Jong FC Utrecht-spelers Niciano Grootfaam en Yassin Nasser alsmede Onder 18-voetballer Jens Guiting niet verlengd.

Bron: fcutrecht.nl