Transfergeruchten

De wintertransferwindow is open. En uiteraard zijn er altijd geruchten. Hier een kort overzicht:

  • Volgens onder meer VI staat FC Utrecht op het punt Benaissa Benamar per direct over te nemen van Telstar. De centrale verdediger, die in de jeugd onder meer voor FC Twente en ADO Den Haag uitkwam, zou dan een half jaar mogen acclimatiseren.
  • Giovanni Troupée heeft ook onder René Hake weinig uitzicht op speeltijd. De rechtsback zou in de belangstelling staan van FC Twente. Eerder werd hij al aan die club verhuurd. De bron van dit gerucht is onduidelijk, een vertrek van Troupée lijkt wel logisch.
  • Een andere rechtsback, Aslan Fonn Witry van Djurgardens IF staat volgens de Noorse sportjournalist Arilas Ould-Saada in de belangstelling van FC Utrecht. De Noorse jeugdinternational zou echter op belangstelling van meerdere clubs kunnen rekenen.
  • Leon Guwara staat volgens De Telegraaf in de belangstelling van ADO Den Haag. De linksback is uit de basis verdreven door Django Warmerdam, en kwam dit seizoen slechts één keer in actie in de eredivisie. Een vertrek van Guwara lijkt daarmee geen onlogische stap.