post

Rentree Willem Janssen

Willem Janssen heeft vandaag zijn rentree gemaakt. In een met 1-0 verloren oefenduel tegen ADO Den Haag verving hij in de rust Daniël Arzani. Janssen maakte de volledige tweede helft vol.

Op 21 januari jl. scheurde de aanvoerder zijn kruisband, en was het direct einde seizoen. Zijn herstel verliep grotendeels voorspoedig, maar in VI vertelde Janssen dat hij recent ook nog Corona heeft gehad. Zijn klachten waren mild, en hij zat 2,5 week thuis. Inmiddels is hij volledig hersteld.

Het streven van Janssen is om tijdens het duel FC Groningen – FC Utrecht, op 18 oktober aanstaande, weer bij de wedstrijdselectie te zitten. ‘Het is even finetunen na zeven maanden. Maar ook dat ging echt goed. De knie voelt goed’ aldus Janssen op VI.

Overigens speelde FC Utrecht tijdens de oefenwedstrijd in de volgende opstelling:

Thijmen Nijhuis; Giovanni Troupée, Mark van der Maarel, Emil Bergstrӧm, Leon Guwara; Urby Emanuelson, Davy van den Berg (59. Rida El Barjiji), Odysseus Velanas; Daniel Arzani (46. Willem Janssen), Justin Lonwijk (59. Raymond Huizing), Eljero Elia (67. Reda Akmum)

Foto: FCUPhoto