FC Utrecht – sc Heerenveen zonder publiek

De komende drie weken worden alle sportevenementen in Nederland zonder publiek afgewerkt, zo communiceerde het kabinet deze avond (maandag) middels een persconferentie. Dat betekent dat FC Utrecht – sc Heerenveen achter gesloten deuren gespeeld wordt.

 “Voorop staat nu het bestrijden van het coronavirus en de verspreiding ervan beperken”, aldus Algemeen Directeur Thijs van Es. “Het is enorm jammer dat deze maatregelen nodig zijn om de situatie rondom het coronavirus onder controle te krijgen, maar de gezondheid van iedereen is nu het belangrijkst. Daar moeten we ons nu samen voor inzetten en elkaar daarbij steunen. Afgelopen weekend zagen we dat de coronaregels uitstekend opgevolgd werden in ons stadion, waar we erg trots op waren en wat hoopvol was voor de toekomst. Laten we hopen dat de maatregelen het gewenste effect hebben en dat we daarna verder kunnen met de lijn die we ingezet hebben. Ik wens iedereen veel kracht en steun om door deze ellendige tijd te komen.”

Seizoenkaarthouders en Business Club leden van FC Utrecht ontvangen op korte termijn per mail informatie over hun bestelde kaarten en de gevolgen van deze beslissing.

Bron: fcutrecht.nl