Ook besmetting bij Jong FC Utrecht

Een speler van Jong FC Utrecht is positief getest op corona. De voetballer werd afgelopen dinsdag, volgens protocol 24 uur voordat de Utrechtse beloftenploeg een oefenmatch speelde tegen KVC Westerlo, nog negatief getest. Gisteren zijn alle spelers en stafleden opnieuw getest voor een besloten oefenwedstrijd morgen, waar de positieve uitslag aan het licht kwam. Sinds de test van gisteren zijn de spelers van Jong FC Utrecht niet meer op de club geweest. Direct na het ontvangen van de positieve testuitslag zijn de spelers en stafleden van de beloftenploeg naar huis gegaan om in thuisquarantaine te gaan. Op korte termijn vindt een hertest plaats bij de overige selectie- en stafleden, waarna de vervolgstappen kunnen worden bekeken.

FC Utrecht heeft alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen en protocollen gevolgd en blijft dat uiteraard onverminderd doen.

Jong FC Utrecht en het eerste elftal van de club hebben vanaf de start van de voorbereiding geen contact met elkaar gehad, gezien de strenge regels op Sportcomplex Zoudenbalch. Het programma van het eerste elftal wordt daarom conform planning verder gevolgd.

Bron: fcutrecht.nl