Kaarten en vervoer bekerfinale

We worden van alle kanten benaderd hoe het zit met de kaartverkoop voor de bekerfinale. We zijn er al druk mee bezig, maar we moeten daarover uiteraard eerst overleggen met FC Utrecht, autoriteiten etc. Informatie volgt zo snel als het kan. Let de komende tijd goed op onze website, Facebookpagina etc.!

Bestuur True Support

5 thoughts on “Kaarten en vervoer bekerfinale

  1. Wat bezielt John vd Brom? Klagen over het feit dat de bekerfinale in De Kuip wordt gespeeld, FC Utrecht krijgt 16.000 kaarten en Feyenoord ook. De rest gaat naar de KNVB en sponsors. Ga van eigen kracht uit en zeur niet over dit soort randzaken. Utrecht staat in de finale en heeft net zoveel kans als Feyenoord. Ook naar de spelersgroep is dit een slecht signaal.

  2. Gelijk aantal supporters in de kuip, dat is een droom die zeker niet uit zal komen. buiten de eventueel mogelijk uiterste aantal van Utrecht 19.000 , zullen er zeker meer dan 30.000 Fijenoord fans zijn.

    • Ok, dat kan zo zijn, maar het is ook een traditie dat de finale in De Kuip wordt gespeeld, deze twee supportersgroepen in bijvoorbeeld de Arena, is vragen om ellende.

  3. Hoeft niet in de arena, ben het met jou eens dat om nog meer problemen geeft. Eindhoven zou ook een optie kunnen zijn.

Comments are closed.