Contractnieuws: Maarten Paes

Het FC Utrecht-contract van keeper Maarten Paes is opengebroken en verlengd. De 21-jarige doelman ligt daardoor nu tot medio 2023 vast bij FC Utrecht, dat bovendien een optie heeft op het verlengen van het nieuwe contract met nog één seizoen.

In de zomer van 2018 kwam Paes over van NEC, waarvoor hij op dat moment zes seizoenen had gespeeld. Voordat hij instroomde in de academie van de Nijmegenaren, speelde hij voor vv Union in Malden. Pas op relatief late leeftijd verruilde Paes daar een plek in de spits voor een kans onder de lat. Dat bleek een voltreffer.

Bij FC Utrecht werkte Paes zich in relatief korte tijd op tot eerste doelman. De Gelderlander is daarnaast de vaste keeper van Jong Oranje, dat bezig is aan een feilloze EK-kwalificatiereeks.

“De ontwikkeling van Maarten gaat snel. Hij werkt er keihard voor”, aldus Technisch Directeur Jordy Zuidam. “Hij heeft een geweldig karakter en combineert dit met keeperstalent. We zijn erg gelukkig dat we zijn contract hebben verlengd en daarmee het vertrouwen naar de toekomst uitspreken naar elkaar.

Bron: fcutrecht.nl

One thought on “Contractnieuws: Maarten Paes

  1. Prima en verdiend wat mij betreft! Ontwikkelt zich snel en goed. Mooi is verder dat hij met Fabian de Keijzer de adem van een meer dan uitstekende doelman in zijn nek heeft, dus ook scherp zou moeten blijven.
    Benieuwd wanneer Jensen FC Utrecht gaat verlaten. Want het signaal naar hem lijkt mij op deze manier duidelijk.

Comments are closed.