Jong Utrecht pakt een punt tegen Eindhoven

Na het gelijkspel in Maastricht van vorige week, was er vandaag weer een thuiswedstrijd voor Jong FC Utrecht. De bezoekers: FC Eindhoven, het team waar ook de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen gespeeld zal worden.
 
De wedstrijd mag best aantrekkelijk gevonden worden, als je tenminste houdt van veel strijd. Want strijd was er van beide kanten te zien op het veld. De tijd dat de jonge Domstedelingen timide rondliepen op het veld is nu echt voorbij.
 
De bezoekers komen echter op voorsprong, al na 7 minuten. Een domper, maar de thuisploeg blijft vechten. Na een kwartier is het loon naar werken, als Justin Lonwijk de 1-1 op het scorebord zet. Wat betreft doelpunten blijft het daar bij tijdens de eerste helft. Ook in de tweede helft gaat de wedstrijd op en neer. De ingevallen Mohamed Mallahi maakt er een kwartier voor tijd 2-1 van en de hoop op drie punten leeft in Utrecht. Helaas, 6 minuten voor tijd scoort nog een Utrechter, maar helaas in eigen doel.
 
Nog één wedstrijd voor de winterstop: volgende week komt Go Ahead Eagles op bezoek in Utrecht.
 
Jong FC Utrecht – FC Eindhoven 2-2 (1-1)
 
7. Marcelo Lopes 0-1
14. Justin Lonwijk 1-1
76. Mohamed Mallahi 2-1
84. Justin Lonwijk e.d. 2-2
 
Gele kaarten: Karim Essikal, Rigino Cicilia, Samy Bourard (FC Eindhoven), Jonas Arweiler, Mohamed Mallahi (Jong FC Utrecht)
 
Toeschouwers: 423.
 
Scheidsrechter: Robin Gansner
 
Opstelling Jong FC Utrecht: Fabian De Keijzer; Sylian Mokono, Tommy St. Jago, Christopher Mamengi, Tim Brinkman (88. Jeredy Hilterman); Mitchell van Rooijen, Justin Lonwijk, Odysseus Velanas; Eros Maddy, Jonas Arweiler, Hicham Acheffay (62. Mohamed Mallahi)
 
Opstelling FC Eindhoven: Ruud Swinkels, Flor van den Eynden, Maarten Peijnenburg, Bart Biemans, Moses Makasi; Jort van de Sande (56. Zé Pedro), Karim Essikal, Samy Bourard; Marcelo Lopes, Regino Cicilia, Kay de Rooij (74. Dave de Meij)