post

Mutaties in de selectie (deel 1)

De A-selectie is op dit moment op trainingskamp. Daar zijn uiteraard de recent vertrokken Dario Dumic, Cyriel Dessers en Lukas Görtler niet meer bij. Wel zijn uit Jong FC Utrecht doelman Fabian de Keijzer, verdedigers Gabriel Culhaci en Tommy St. Jago en aanvaller Rayan El Azrak mee. Mogelijk kan één van hen nog doorstroming naar de A-selectie afdwingen.

En de afgelopen dagen waren er ineens vijf mutaties in de A-selectie. Daarom hierbij het eerste overzicht van de spelers die zijn gegaan, en die zijn gekomen sinds het einde van het afgelopen seizoen. En omdat de zomertransferwindow open is tot en met 1 september 2019 open is, lijkt de kans op vervolgberichten zeer realistisch.

Vertrokken:
Riechedly Bazoer (was gehuurd van VFL Wolfsburg)
Timo Letschert (was gehuurd van Sassulo)
Michiel Kramer (contract niet verlengd, nog geen nieuwe club)
Nick Marsman (contract niet verlengd, is naar Feyenoord)
Nicolas Gavory (Standaard Luik)
Dario Dumic (SV Darmstadt 98 – verhuurd)
Cyriel Dessers (Heracles Almelo)
Lukas Görtler (FC St. Gallen)

Nieuw:
Dario Dumic (Dynamo Dresden – was verhuurd)
Patrick Joosten (VVV Venlo – was verhuurd)
Giovanni Troupée (ADO Den Haag – was verhuurd)
Christopher Mamenhi (doorgestroomd uit Jong FC Utrecht)
Adam Maher (AZ)
Justin Lonwijk (Jong PSV)
Issah Abass (FSV Mainz 05 – is gehuurd)
Vaclav Cerny (Jong Ajax)
Adrian Dalmau (Heracles Almelo)

Het rugnummer van Adrian Dalmau is 11. Vaclav Cerny gaat met rugnummer 32 spelen.

Foto: FCUPhoto

3 thoughts on “Mutaties in de selectie (deel 1)

  1. Complimenten voor Zuidam en consorten, begin juli de selectie al min of meer compleet en goed geanticipeerd op spelers die vertrekken. Van FC Utrecht mogen we het nodige verwachten komend seizoen.

  2. Als de nieuw aangetrokken spelers brengen wat we van ze mogen verwachten dan heeft Jordy Zuidam heel goed werk geleverd. Hopelijk is de ploeg op 25 juli a.s. voldoende ingespeeld, want ik heb er zin in: Europaaaaa.

Comments are closed.