‘Bahebeck maand uitgeschakeld door spierscheuring’

Jean-Christophe Bahebeck is een maand uitgeschakeld door een spierscheuring, zo meldt RTV Utrecht op haar website. De Franse aanvaller is daarmee naar verwachting pas fit rond de start van de eredivisie. En mist in ieder geval de eerste twee duels van de voorrondes voor de Europa League.

De blessurelijst van de Fransman is erg lang. In zijn eerste seizoen bij FC Utrecht liep hij een scheur op in zijn achillespees. Vorig seizoen ontbrak Bahebeck ook regelmatig met blessures. Typerend was misschien wel het laatste play off-duel in Arnhem. Na een korte invalbeurt kon Bahebeck door een spierblessure niet verder. En diende hij weer vervangen te worden.
Wie een blik werpt op de blessurehistorie van de 26-jarige Bahebeck, ziet dat hij vaker met spierblessures heeft gekampt: https://www.transfermarkt.nl/jean-christophe-bahebeck/verletzungen/spieler/164897

Tegenover het wegvallen van Bahebeck staat de terugkeer van Joris van Overeem en Gyrano Kerk. RTV Utrecht meldt dat beiden weer volledig zijn hersteld, en volledig meetrainen.