‘Bahebeck maand uitgeschakeld door spierscheuring’

Jean-Christophe Bahebeck is een maand uitgeschakeld door een spierscheuring, zo meldt RTV Utrecht op haar website. De Franse aanvaller is daarmee naar verwachting pas fit rond de start van de eredivisie. En mist in ieder geval de eerste twee duels van de voorrondes voor de Europa League.

De blessurelijst van de Fransman is erg lang. In zijn eerste seizoen bij FC Utrecht liep hij een scheur op in zijn achillespees. Vorig seizoen ontbrak Bahebeck ook regelmatig met blessures. Typerend was misschien wel het laatste play off-duel in Arnhem. Na een korte invalbeurt kon Bahebeck door een spierblessure niet verder. En diende hij weer vervangen te worden.
Wie een blik werpt op de blessurehistorie van de 26-jarige Bahebeck, ziet dat hij vaker met spierblessures heeft gekampt: https://www.transfermarkt.nl/jean-christophe-bahebeck/verletzungen/spieler/164897

Tegenover het wegvallen van Bahebeck staat de terugkeer van Joris van Overeem en Gyrano Kerk. RTV Utrecht meldt dat beiden weer volledig zijn hersteld, en volledig meetrainen.

4 thoughts on “‘Bahebeck maand uitgeschakeld door spierscheuring’

  1. Ik heb het mij bij eerdere reacties al vaker afgevraagd maar hoe kan deze speler in Godsnaam door de keuring zijn gekomen of heeft er iemand vals gespeeld. Dit is toch niet te geloven en volstrekt onaanvaardbaar. Kan ook niet als oorzaak het klimaat hebben want dit zijn hier Franse temperaturen. Advocaat had dus gewoon gelijk over deze speler, dat je er niet van op aan kan. Pak als club als hij weer fit is elk bod dat wordt gedaan en weg ermee. Snel investeren nu in een spits waar je wel op kunt bouwen en vertrouwen

  2. Karsj, je hebt gelijk, contract doormidden scheuren (net als dat contract van Makkienok) en op zoek naar een echte spits. Dit slaat nergens meer op. Na iedere regenbui is hij verkouden en hij is om de haverklap “ziek”. Om moedeloos van te worden. Goede voetballer, 0-mentaliteit.

Comments are closed.