Nicolas Gavory naar Standard Luik

Nicolas Gavory (24) maakt per direct de overstap naar het Belgische Standard Luik. FC Utrecht en de Belgische topclub hebben een overeenstemming bereikt over de transfersom voor de linksback. Gavory tekende afgelopen seizoen een contract dat hem tot 2021 aan FC Utrecht verbond, met een optie op een extra seizoen.

De multifunctionele linkspoot Nicolas Gavory maakte vorig seizoen de overstap van het Franse Clermont Foot Auvergne naar de Domstad. In zijn laatste seizoen voor de Franse club wist hij indruk te maken met maar liefst 12 assists. Deze lijn zette hij dit seizoen voort bij de club uit de Domstad. Hij leverde 6 assists dit seizoen en wist een (prachtig) doelpunt te scoren.

“Nicolas heeft zich dit seizoen moeiteloos aangepast aan het niveau van de Eredivisie, nadat we hem afgelopen seizoen overnamen van Clermont. Hij heeft laten zien over specifieke kwaliteiten te beschikken, zoals zijn voetballend vermogen en zijn puntgave trap. Het is dan ook geen verrassing voor ons dat er vanuit meerdere clubs interesse was in Nicolas”, licht Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam toe. “Met Standard Luik zijn we een passende transfersom overeengekomen voor zijn nog lopende contract bij FC Utrecht, waar we zeer tevreden mee kunnen zijn. We wensen Nicolas alle succes toe bij Standard Luik!”

Bron: fcutrecht.nl

2 thoughts on “Nicolas Gavory naar Standard Luik

Comments are closed.