post

David di Tommaso Trofee voor Willem Janssen

Publieksprijs voor aanvoerder, eerste Talent van het Jaar-award gewonnen door Nick Venema.

Aanvoerder Willem Janssen heeft de David di Tommaso Trofee gewonnen. Zo eindigt de publieksprijs voor het vierde seizoen op rij in handen van een verdediger. Runner-up was Joris van Overeem, Sander van de Streek eindigde voor het tweede seizoen op rij als derde. De eerste editie van de David di Tommaso Talent van het Jaar-award werd gewonnen door Nick Venema.

Janssen vernam, evenals Van de Streek, Van Overeem en Venema trouwens, het heuglijke nieuws via de grote videoschermen in Stadion Galgenwaard. Helaas konden Audrey en Noah – de weduwe en zoon van David Di Tommaso – er deze keer zelf niet bij zijn. Zij hadden met hun respectievelijke werk en school het zo geregeld dat ze in het weekend van 28 april in Nederland waren; maar met het verplaatsen van de volledige speelronde 33 en dus ook de wedstrijd FC Utrecht – sc Heerenveen door de KNVB, verviel voor Audrey en Noah de mogelijkheid de bijzondere en emotionele ceremonie zelf bij te kunnen wonen. Dankzij een fraai staaltje moderne techniek reikte het tweetal vanavond (woensdag) via de grote videoschermen in Stadion Galgenwaard dan toch de trofee die hoort bij de door SupportersVereniging FC Utrecht georganiseerde verkiezing uit.

De Talent van het Jaar-award werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. Aanvaller Venema gaat dus de boeken in als de allereerste winnaar van die eervolle prijs.

Bron: fcutrecht.nl
Foto: FCUPhoto

One thought on “David di Tommaso Trofee voor Willem Janssen

  1. Voor mij had van Overeem deze prijs mogen krijgen, maar Willem Janssen is natuurlijk ook goed. Staat er altijd en dat is best knap, alleen het aantal gele kaarten mag wel een onsje minder :-).

Comments are closed.