Hoogst mogelijke boete voor Letschert

Verdediger Timo Letschert sluit vanaf morgen (woensdag) weer aan bij de selectie van FC Utrecht. De achterhoedespeler maakte de voorbije dagen, na een voorval in de rust van de Eredivisiewedstrijd ADO Den Haag – FC Utrecht, om disciplinaire redenen geen deel uit van de kern.

Letschert bood zondag, daags na het duel in Den Haag, zijn excuses aan de spelers en stafleden aan op Sportcomplex Zoudenbalch. De achterhoedespeler kreeg van FC Utrecht de hoogst mogelijke geldboete opgelegd en dat bedrag komt ten goede aan een groot gezamenlijk project van FC Utrecht Maatschappelijk en het Wilhelmina Kinderziekenhuis voor de realisatie van een skybox in het ziekenhuis.

FC Utrecht alsmede de staf en spelersgroep hebben de excuses van Letschert geaccepteerd. Letschert heeft inmiddels zelf het initiatief genomen tot het vinden van mentale begeleiding, die de verdediger gaat helpen bij het omgaan met frustraties.

Bron: fcutrecht.nl

One thought on “Hoogst mogelijke boete voor Letschert

  1. Streep eronder en door, en het bedrag komt ten goede aan een mooi doel. Ik wens Timo oprecht veel sterkte en succes met het veranderen van zijn gedrag.

Comments are closed.