Disciplinaire maatregelen

Timo Letschert bleef in de rust van ADO Den Haag – FC Utrecht in de kleedkamer achter. Coach Dick Advocaat gaf na afloop van de zeperd aan dat Letschert in de rust dingen heeft gezegd die onacceptabel waren. De centrale verdediger stond na afloop de pers niet te woord, maar is wel in gesprek geweest met Jordy Zuidam. Of dit een vervolg gaat krijgen, is niet duidelijk.

Verder heeft Dick Advocaat de vrije zondag van de spelers ingetrokken, en vindt er een extra training plaats. Of Advocaat verder maatregelen neemt, is nog niet bekend.

4 thoughts on “Disciplinaire maatregelen

  1. Als een trainer met de ervaring van Advocaat op deze manier reageert zullen er inderdaad dingen zijn gezegd die niet door de beugel kunnen en is een straf volkomen op zijn plaats. Letschert is sowieso niet 1 van de slimste met dat blijven vasthouden van tegenstanders in de 16 meter, daarnaast vind ik het niet slim om in deze fase van de competitie aan te geven dat zijn toekomst in italie ligt. Er zijn clubs waar spelers na een dergelijke opmerking niet meer worden opgesteld, hebben nog een prima Zweed achter de hand.

  2. Letschert is niet meer de Letschert van voor zijn vertrek. Voor de winterstop compenseerde hij veel op wilskracht, de laatste weken zie ik daar erg weinig van terug. En zijn uitstraling is dan niet echt positief.
    De ingreep van Advocaat zal ongetwijfeld op zeer goede gronden zijn geweest.

  3. Letschert moet gewoon heel hard werken om 1 van de beteren te zijn en verder zijn mond houden, anders is het een gewoon man dekkertje van hoofdklasse niveau. Heeft ook door omstandigheden nauwelijks gespeeld in Italië maar vindt dat zijn toekomst daar ligt. Vond het nodig om in de rust even de grote meneer uit te hangen. Zou zeggen met het oog op volgend seizoen, geen gebruik meer van maken

Comments are closed.