Dennis Haar volgend seizoen assistent-trainer

FC Utrecht heeft Dennis Haar gecontracteerd. De 42-jarige oefenmeester komt over van Jong PSV en gaat met ingang van de jaargang 2019/2020 aan de slag als assistent-trainer van het eerste elftal van de Domstedelingen. Haar heeft voor drie seizoenen getekend in Utrecht.

Haar, die beschikt over het hoogste trainersdiploma en op dit moment hoofdtrainer is van Keuken Kampioen Divisie-ploeg Jong PSV, werkte van 2006 tot en met medio 2017 bij AZ. Daar was hij jeugdtrainer, assistent-trainer van het eerste elftal en oefenmeester van Jong AZ.

“We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan”, zegt Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “De doelen en ambities die er bij FC Utrecht zijn speelde een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin. We hebben diverse goede gesprekken met Dennis gevoerd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en het feit dat hij voor FC Utrecht een toegevoegde waarde is.”

Huidig assistent-trainer Rick Kruys heeft een doorlopend contract en blijft bij het eerste elftal betrokken. Met assistent-trainer Marinus Dijkhuizen is FC Utrecht nog in gesprek over de invulling van komend seizoen.

Bron: fcutrecht.nl