Geen toekomst voor Tannane bij FC Utrecht

Dick Advocaat was vandaag tegen onder meer RTV Utrecht duidelijk over Tannane: ‘Er is geen weg meer terug’. Daarmee heeft de huurling van Saint Étienne geen toekomst meer bij FC Utrecht.

De aanleiding voor de maatregel van FC Utrecht is niet gecommuniceerd. Maar in het artikel over Tannane op de website van RTV Utrecht wordt gerept over een harde tackle tijdens de dinsdagtraining op Sean Klaiber. Daarna heeft er volgens Dick Advocaat donderdag een incident plaats gevonden waardoor de vleugelaanvaller op non-actief is gesteld. Over de aard van dat incident is niets bekend.

Het huwelijk tussen de vleugelaanvaller en FC Utrecht was geen gelukkige. Tannane kwam in totaal 17 keer in actie voor FC Utrecht. In deze 17 duels was hij goed voor één goal, vier assists en vier gele kaarten. Afgelopen zondag, tijdens het duel tegen Willem II, kreeg Tannane al de hoon van het publiek over zich heen.

2 thoughts on “Geen toekomst voor Tannane bij FC Utrecht

  1. Dergelijke zaken kan de club nu net niet hebben, ook Gustafson wordt een probleem loopt meest van de tijd volstrekt ongeïnteresseerd in het veld en heeft nog niets laten zien. Daarnaast is Zuidam veel te licht voor deze functie. Tannane is gewoon een gesloten boek. Over en uit. Zal nog moeilijk genoeg worden om een play off plaats te halen. Morgen PEC Zwolle, in zeer goede doen, daarna PSV, ga er maar aanstaan, het wordt tijd dat iedereen zijn schouders er onder gaat zetten en weer als team gaat presteren

Comments are closed.