Hervatting KKD: Jong FC Utrecht zondag gratis te bezoeken

Komende zondag (13 januari) speelt Jong FC Utrecht het eerste duel van 2019 in de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander is Jong AZ. Het duel op Sportpark Zoudenbalch, waarvan de aftrap om 14:30 uur plaats vindt, is gratis toegankelijk. Edgar Bijl is de arbiter van dienst.

In de huidige transferwindow zag Jong FC Utrecht Sylla Sow naar RKC Waalwijk vertrekken. Daar staat tegenover dat vleugelaanvaller Keelan Lebon (Paris FC) en middenvelder Tashreeq Matthews (Borussia Dortmund) Jong FC Utrecht op huurbasis zijn komen versterken.
Van de regelmatige spelers in Jong FC Utrecht zijn Maarten Paes, Thijmen Nijhuis, Odysseus Velanas, Christopher Mamengi en Nick Venema vrijdag teruggekeerd uit het trainingskamp met de A-selectie in Spanje. De kans dat Venema nog bij Jong FC Utrecht aansluit, lijkt gezien zijn recente ontwikkelingen (basisdebuut tegen Ajax, als enige trefzeker tijdens de oefenduels in Spanje) onwaarschijnlijk.