Hervatting KKD: Jong FC Utrecht zondag gratis te bezoeken

Komende zondag (13 januari) speelt Jong FC Utrecht het eerste duel van 2019 in de Keuken Kampioen Divisie. Tegenstander is Jong AZ. Het duel op Sportpark Zoudenbalch, waarvan de aftrap om 14:30 uur plaats vindt, is gratis toegankelijk. Edgar Bijl is de arbiter van dienst.

In de huidige transferwindow zag Jong FC Utrecht Sylla Sow naar RKC Waalwijk vertrekken. Daar staat tegenover dat vleugelaanvaller Keelan Lebon (Paris FC) en middenvelder Tashreeq Matthews (Borussia Dortmund) Jong FC Utrecht op huurbasis zijn komen versterken.
Van de regelmatige spelers in Jong FC Utrecht zijn Maarten Paes, Thijmen Nijhuis, Odysseus Velanas, Christopher Mamengi en Nick Venema vrijdag teruggekeerd uit het trainingskamp met de A-selectie in Spanje. De kans dat Venema nog bij Jong FC Utrecht aansluit, lijkt gezien zijn recente ontwikkelingen (basisdebuut tegen Ajax, als enige trefzeker tijdens de oefenduels in Spanje) onwaarschijnlijk.

3 thoughts on “Hervatting KKD: Jong FC Utrecht zondag gratis te bezoeken

  1. Blijf jij er maar in geloven Robinho, een competitie zonder te kunnen promoveren of degraderen is een competitie om niets. Verliezen of winnen maakt niet uit terwijl dat een stapje hoger juist het belangrijkste is. Maakt het voor een trainer lekker makkelijk zelfs als je vorig en dit seizoen 85,% van de wedstrijden verliest staat je functie niet ter discussie. sprake van competitie vervalsing, zie spelers van PSV, Utrecht en Ajax, die vandaag hebben gespeeld door afwezigheid van de spelers die op trainingskamp zijn geweest. En welke ervaring dan wel, dat verliezen ook kan.

Comments are closed.