‘John van den Brom sprak al met Frans van Seumeren’

John van den Brom heeft volgens VI al met Frans van Seumeren gesproken. De huidige coach van AZ is volgens het voetbalmedium de voornaamste kandidaat om volgend seizoen hoofdtrainer bij FC Utrecht te zijn.
Het contract met interim-coach Dick Advocaat loopt tot en met het einde van dit seizoen, en Advocaat heeft al in een eerder stadium aangegeven dat hij alleen het huidige seizoen wil afmaken. Zeljko Petrovic, één van de huidige assistenten bij FC Utrecht, adviseerde FC Utrecht onlangs wel in de winterstop met Dick Advocaat in gesprek te gaan.

In de afgelopen periode circuleerden in de wandelgangen ook de namen van Henk Fräser en Mitchell van der Gaag als mogelijke hoofdtrainer voor FC Utrecht. Beide heren zijn op dit moment voorzien van een club, en het is niet bekend of zij voor het nieuwe seizoen beschikbaar zijn. John van den Brom is dat wel. Zondagavond werd bekend dat zijn aflopende contract met AZ niet wordt verlengd.