post

Nog maar weinig goals in De Galgenwaard

Bezoekers van de eredivisieduels in stadion Galgenwaard zijn dit seizoen nog maar op weinig goals getrakteerd. In de vijf thuisduels van FC Utrecht werd tot op heden slechts 13 keer gescoord. Bij Willem II werd dit zelfde aantal bereikt. Alleen bij thuisduels van FC Groningen (11) en VVV Venlo (8) ligt de doelpuntenproductie nog lager. Daarbij dient wel te worden aangetekend dat VVV Venlo slechts vier keer thuis speelde tegen de overige genoemde clubs vijf keer.

De meeste goals waren tot nu toe te zien in Eindhoven en Heerenveen (allebei 24). Bij PSV komt dit vooral door de 23 goals die de club zelf maakte. Hiervan waren er vier tegen FC Utrecht. Bij sc Heerenveen, met oud-FC Utrechter Dave Bulthuis in de defensie, waren de bezoekende clubs goed voor 16 van de 24 goals.

Foto: FCUPhoto

One thought on “Nog maar weinig goals in De Galgenwaard

Comments are closed.