Zaterdag Open Dag

Zaterdag 13 juli is een dag om je nu al op te verheugen. De Open Dag van FC Utrecht is dan namelijk, en die staat bol van het vermaak voor jong en oud. Wat te denken van onder meer een optreden van John West, een keur aan kraampjes, gave attracties waar je gratis in kunt, teampresentaties en nog veel meer.

Op het voorplein van Stadion Galgenwaard brengt John West op zaterdag 13 juli onder meer zijn hits Jouw Blik (meer dan 37 miljoen streams op Spotify), Lekker Ding (dik 30 miljoen keer beluisterd op Spotify) en zijn nieuwste hit Ome Jan ten gehore. En ook de Utrechtse artiesten Martin van Doorn, Rik Hoogland, Jos van Schaik en Mike Versteeg treden op tijdens de Open Dag van FC Utrecht.

En wat te denken van de attracties! Voor wie geen hoogtevrees heeft en wil genieten van een uniek uitzicht is er de Skywatch. Wie liever met beide benen op de grond blijft, kan zich uitleven in een pannakooi, op een stormbaan of een kijkje nemen in de enige echte FC Utrecht-spelersbus. Ook zijn er springkussens en is er een zweefmolen. Of doe mee met de speurtocht van mascottes Tiger & Tigergirl en maak kans op mooie prijzen! Alle attracties zijn, zoals dat hoort bij een Open Dag, gratis.

Een kijkje achter de schermen van Stadion Galgenwaard; van de kleedkamers tot en met de dug-out? Er zijn tijdens de Open Dag van FC Utrecht voortdurend rondleidingen.

Ook de teams van FC Utrecht worden tijdens de Open Dag aan de aanwezigen voorgesteld. Na de vermakelijke ploegpresentaties mengen de spelers en de speelsters zich tussen het publiek: hét moment om foto’s, selfies en handtekeningen te scoren!

Voor ieder wat wils: dat geldt ook voor het aanbod van food & drinks. Onder meer Meneer Smakers is van de partij, met een speciaal voor deze gelegenheid ontwikkelde FC Utrecht Hamburger. Daarnaast zijn bij de diverse foodtrucks onder meer sandwiches, churros, snoep en allerlei lekkere drankjes verkrijgbaar.

Op het voorplein van Stadion Galgenwaard verrijst ook een heuse FC Utrecht Markt, op zaterdag 13 juli. Er zijn die dag kraampjes en stands van onder meer Conclusion, Bud, Castore, Compass Group, Dassy, Douwe Egberts, ESPN, FC Utrecht eSports, FC Utrecht Experience, FC Utrecht Junior Tigers, Move Sports Care, Number 1, Odido, Sportivate, SupportersVereniging FC Utrecht, FC Utrecht Ticketing, True Support, Utrecht Ultra’s en XXL Nutrition.

De FC Utrecht Open Dag begint op zaterdag 13 juli om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Bij de cateringpunten kun je alleen met pin betalen.

Bron: fcutrecht.nl