FC Utrecht Kerstplein op 16 december

Zaterdag speelt FC Utrecht de laatste thuiswedstrijd van 2023 in Stadion Galgenwaard. Voor die wedstrijd, die om 16.30 uur wordt afgetrapt, kunnen supporters van de Utrechtse FC terecht op het FC Utrecht Kerstplein. Vanaf 13.30 uur kunnen bezoekers volop genieten van live-entertainment en alles wat de 26 kraampjes en stands te bieden hebben op het plein voor de Cityside.Bestel de laatste kaarten voor FC Utrecht – RKC Waalwijk

De innerlijke mens even lekker laten verwennen met talloze lekkernijen? Dan ben je op het FC Utrecht Kerstplein aan het juiste adres! Een frietje, broodje UNOX, poffertjes, warme snacks of een broodje warme wors van de Worstenmannen. Alles is aanwezig om met een goed gevulde maag de Eredivisiewedstrijd te bezoeken.

De actievelingen kunnen hun kunsten kwijt op de schaatsbaan, curlingbaan of het springkussen. De fanatiekste FC Utrecht-supporters hebben de mogelijkheid hun tegel te bestellen voor de Grâchmuur. Een blijvende herinnering overhouden aan het Kerstplein? Dat kan met de Santa Fotobooth. Of je gaat op de foto met de Kerstman zelf, dat kan natuurlijk ook! Naast al deze activiteiten staan er verder nog kerstkraampjes van Snackfuture, Douwe Egberts, Muntstad, Hornbach, Sportivate, Zweez, Streekwinkel, Stichting Thuisgekookt en Utrecht Ultras – 030 Utrecht.

Het FC Utrecht Kerstplein is vrij toegankelijk en geopend tot 16.30 uur, het moment dat de aftrap wordt verricht van FC Utrecht – RKC Waalwijk.

Bron: fcutrecht.nl