FC Volendam – FC Utrecht 1-0 (0-0)

FC Utrecht verloor met 1-0 van FC Volendam. Al na zes minuten stond de ploeg van Ron Jans met tien man na een rode kaart voor Nick Viergever. In de tweede helft tekende Robert Mühren in minuut 57. Vanuit het oogpunt van FC Utrecht is er niets positiefs over dit duel te melden. De ploeg van Ron Jans komt door deze nederlaag op plek 18.

De karakteristieken die horen bij FC Volendam – FC Utrecht, editie 2023/2024:

FC Volendam – FC Utrecht 1-0 (0-0)
57. Robert Mühren 1-0

Gele kaarten: Calvin Twigt, Achraf Douiri, Bilal Ould-Chikh (FC Volendam), Isac Lidberg, Oscar Fraulo (FC Utrecht).

Rode kaart: 6. Nick Viergever (FC Utrecht).

Toeschouwers: 6.525.

Scheidsrechter: Serdar Gözübüyük.

Opstelling FC Volendam:
Mio Backhaus; Déron Payne (64. Oskar Buur), Damon Mirani, Brian Plat (63. Achraf Douiri), Josh Flint; Milan de Haan, Lequincio Zeefuik (79. Joey Antonioli), Calvin Twigt; Bilal Ould-Chikh, Robert Mühren, Garang Kuol (87. Zach Booth).

Opstelling FC Utrecht:
Vasilis Barkas; Mark van der Maarel, Ryan Flamingo, Modibo Sagnan, Nick Viergever; Can Bozdogan, Oscar Fraulo (66. Mats Seuntjens), Zakaria Labyad (12. Souffian El Karouani, 76. Jens Toornstra); Ole Romeny (66. Anthony Descotte), Isac Lidberg, Othmane Boussaid (46. Yannick Leliendal)